16 diciembre 2015

Durant el mes de novembre i la primera quinzena del mes de desembre s’ha desenvolupat entre els projectes de Centre Obert i la Unitat d’Escolarització Compartida (UEC) el pessebre de la Plataforma d’Educació Social (PES) de Salesians Mataró.
 
Els Alumnes de la UEC, a les sessions de Taller de fusteria, han estat realitzant la part d’infraestructura del pessebre, és a dir,  les taules, instal·lació elèctrica, cases de fusta, muntanyes de guix… i el grup de mitjans del Centre Obert ha realitzat, durant els sessions del taller de manualitats, les figuretes de plastilina.
 
L’experiència ha estat molt positiva, ja que tan els alumnes de la UEC com el grup de mitjans del Centre Obert han estat molt motivats i interessats perquè el resultat fos bo. La construcció del pessebre ha anat de la mà amb l’ambientació de l’advent a la PES. Cada setmana ha anat apareixent un missatge de Whatsapp al costat de la zona on s’ha instal·lat el pessebre i per tant la curiositat del que aniria passant ha creat expectació entre els infants i joves de la PES.
 
De la mateixa manera que amb l’advent ens preparem per rebre el Nadal, els missatges de Whatsapp ens donaven motius per reflexionar i preparar l’arribada de Jesús amb la construcció del pessebre.
L’equip educatiu de la PES de Mataró desitja a tothom un Feliç Nadal!

També et pot interessar …