15 diciembre 2015

El passat mes de novembre es va celebrar a Martí Codolar la Trobada anual provincial del moviment de Llars don Bosco. Tres objectius van configurar aquest encontre.

 
En primer lloc la voluntat de convertir aquell dia en una celebració festiva. Trobar-nos per celebrar els 50 anys del moviment de llars don Bosco tot just quan estem tancant l’any del bicentenari del naixement de don Bosco. El matrimoni coordinador estatal es van fer presents i van voler que ens sentíssim orgullosos de pertànyer a Llars don Bosco.  La celebració de l’eucaristia va ser l’acte central d’aquesta celebració i en ella vam recordar els 50 anys de matrimoni dels molt estimats i entranyables Ma Àngela i en Salva.
 
En segon lloc, la trobada volia estendre ponts en totes direccions. Al passat, doncs venim de 50 anys d’història. Al futur, doncs a la trobada comptàvem amb la presència de dos nous grups que s’afegien a la família: el grup de Terrassa i el de Sant Boi. Ponts amb el moviment de Llars de la resta de l’Estat i ponts entre tots els participants que allí ens trobàvem.
 
En tercer lloc, com sempre ha sigut així, volíem encetar un tema formatiu per a seguir aprofundint-lo al llarg del curs. Enguany és l’any jubilar extraordinari de la misericòrdia proposat pel Papa. El salesià Joanjo Moré ens va donar les claus per entendre’n el significat.
 
La cirereta de la trobada va anar a càrrec del mag Txema que, a la tarda, ens va enlluernar a grans i petits amb el seu il·lusionisme. Després de la foto general de rigor vam tenir l’oportunitat de visitar el nou museu de Martí-Codolar.  En resum, una trobada que ens projecta a seguir somniant 50 anys més.

També et pot interessar …