15 diciembre 2015

El passat divendres 11 de desembre va tenir lloc a Sevilla la trobada de rectors i responsables de Santuaris i Esglésies públiques d’Andalusia, Extremadura i Canàries amb Miguel Ángel Calavia, coordinador Inspectorial de parròquies.

Aquesta trobada s’emmarca dins dels treballs previs a la celebració d’una trobada de rectors i consells parroquials de la Inspectoria Maria Auxiliadora, com explica Francisco José Pérez Camacho, Delegat de Pastoral Juvenil. "La Delegació de Pastoral va poc a poc posant en marxa la coordinació necessària de tots els ambients de la nostra inspectoria. L’Equip Inspectorial de Pastoral Juvenil i la comissió inspectorial de Parròquies ja han tingut durant el curs passat i aquest diverses reunions.
 
Creiem que en l’ambient parròquia estem necessitats d’una suficient coordinació i unitat de criteris en el conjunt d’aquest ambient en tota la Inspectoria ", explica sobre el sentit de la trobada. Entre els tema treballats van destacar la presentació de les diferents parròquies i esglésies, el desenvolupament de "La parròquia salesiana en el Quadre de Referència", i la posada en comú de les línies de treball.

Després del dinar Miguel Ángel Calavia va tenir l’oportunitat de conèixer el funcionament de la Parròquia de Jesús Obrer, situada al carrer P. José Sebastián Bandarán, al Polígon Sud de Sevilla.
 
 
 
 

 

També et pot interessar …