14 diciembre 2015

El Col·legi Salesià Sant Joan Bosco va comtar, en la vesprada del passat dimecres 9 de desembre, amb la visita especial de les dues porteres del València CF femení: Esther Sullastres i Gema Rueda. Les dues jugadores van fer una xerrada-col·loqui sobre cultura de l’esforç, a la qual van assistir els alumnes i alumnes del PAE (Programa d’Acompanyament Escolar) de Secundària i les xiques de l’equip de futbol sala del CD Don Bosco. La jornada va concloure amb un partit en el pati del col·legi amb els alumnes assistents i les dues porteres.

Durant l’entrevista, ambdues jugadores van respondre a les preguntes plantejades pels alumnes, entre elles, sobre la dificultat que suposa compaginar l’esport professional amb els estudis. “És complicat, hi ha molt temps sacrificat darrere. Amb la meua carrera amb prou faenes tinc hores lliures. Però és qüestió de lluitar pel que un vol aconseguir”, reconeixia Esther Sullastres. “Cal estudiar en busos, fer treballs en llocs no gaire còmodes, o retardar o avançar exàmens. Amb organització es poden portar molt bé ambdues coses”, explicava Gema Rueda.

Però ambdues asseguraven que malgrat totes les dificultats i fins i tot en alguna ocasió haver-se plantejat l’abandó, mereix la pena lluitar per allò que et fa feliç. “ Al final sempre m’he decantat pel que em fa feliç i ara mateix és poder viure d’açò”, deia Esther, i per la seua banda Gema corroborava: “Sí, és dur a voltes, però sempre cal seguir.”

Entrevista completa

També et pot interessar …