11 diciembre 2015

Els professors coordinadors del plurilingüisme als centres educatius de la Comunitat Valenciana, Murcia i Aragó van celebrar la seva primera trobada a Godelleta el passat dia 3. L’objectiu d’aquest grup de treball és “promoure encara més l’ús de les llengües, proporcionant als alumnes dels centres salesians i a les seves famílies informació coordinada sobre iniciatives vàries, tals com a exàmens oficials, beques, projectes europeus, viatges a l’estranger, entre uns altres”, explica Raquel García, coordinadora.

En aquesta primera trobada els assistents han rebut formació sobre multilingual brains i metodologia CLIL (Content and Language Integrated Learning): Aprenentatge Integrat de Contingut i Llengua Estrangera i això implica l’estudi d’assignatures com a literatura, història o ciències, per exemple, en la llengua que es vol aprendre.

Moment important de la sessió va ser l’enumeració de Bones Pràctiques on tots els coordinadors van comentar el bon fer dels seus equips, mostrant il·lusió i confiança en l’avenir d’aquestes iniciatives.

També et pot interessar …