11 diciembre 2015

Coincidint amb el Dia de la Puríssima, el Santuari de Maria Auxiliadora de Jerez va tornar a convertir-se per al Jerez salesià i fidels en general en punt de trobada per a la celebració de l’obertura de l’Any de la Misericòrdia, convocat pel Sant Pare, que discorrerà fins al 20 de novembre de 2016. Precisament en aquest temple, tots els dies de l’Any Sant, mitja hora abans de les celebracions eucarístiques, els salesians estaran disponibles perquè els fidels que ho desitgin rebin el Sagrament de la Penitència.

Tal com es presenta a la butlla Misericordiae Vultus, la comunitat educativa i pastoral de la casa Manuel Lora Tamayo aporta una àmplia programació que persegueix sobretot, traduir la misericòrdia en obres concretes i línies d’acció.
 
D’aquesta manera, cada dijous de l’Any Jubilar, des de les set del vespre, patrulles de joves i professors, recorreran els carrers de la ciutat a la recerca d’indigents i persones sense sostre, per a oferir-companyia, aliment i abric, acció emmarcada dins el projecte d’ajuda "Sempre Avanti". El menjador social "El Salvador" de les Filles de la Caritat, també serà atès gràcies al projecte d’assistència-voluntariat dels nois, creat a aquest efecte. Seran inaugurades dues Cases d’Acollida per a nois de la Fundació Proyecto Don Bosco. Començarà el projecte juvenil "Vaig estar a la presó i em vau visitar" d’alumnes de formació professional, basat en visites al mòdul de reinserció de la presó Port 3. Tornarà a celebrar-se la "Operació Potito", promoguda per l’Associació Juvenil "Futuro Abierto" .

També destaquen dins de l’àmplia programació: segona Cursa Popular Solidària "Don Bosco", presentació a Jerez del llibre "Te protegerán mis alas" de José Miguel Núñez Moreno, peregrinació de les ADMAS de Jerez i Rota al Santuari de La Trinidad de Sevilla per guanyar el Jubileu de l’Any Sant, "24 hores amb el Senyor" al Santuari de Maria Auxiliadora, cicle de xerrades quaresmals sobre la Misericòrdia a càrrec del Bisbe de Jerez-Asidonia, celebració de la Reconciliació en temps de Quaresma, Jornada juvenil festiva del Perdó de les cases germanes de salesians i salesianes de Jerez i Rota on, se celebrarà el sagrament de la Reconciliació.

També et pot interessar …