9 diciembre 2015

En el matí del 8 de desembre, coincidint amb la Solemnitat de la Immaculada, data especial per a la Família Salesiana, la Comissió d’Animació Vocacional de la Inspectoria Maria Auxiliadora va llançar la publicació "Ven y sígueme".

Aquest nou subsidi, la finalitat del qual és donar a conèixer la vocació dels salesians consagrats, té entre els seus continguts reflexions senzilles, entrevistes, notícies, experiències i testimonis vocacionals, presentant-se com un material pràctic per a la seva difusió entre tots els membres de la Comunitat educativa- Pastoral, destinataris de les escoles i grups de l’Itinerari d’educació en la fe, així com la seva difusió mitjançant expositors a les esglésies públiques, temples parroquials, santuaris o basíliques.

Per a Jorge Juan Reyes, coordinador de Pastoral de Col·legi Major Sant Joan Bosco, aquesta publicació es recupera amb l’objectiu de tenir un nou impuls gràcies a les xarxes socials. "Aquesta ha de ser la 4ª o 5ª etapa d’un full que va néixer per la dècada dels anys 30. Va ser molt valorada i va tenir molta acceptació en les cases, ja que era una manera de difondre la vocació salesiana", explicava el salesià a aquest mitjà .
 
Per a José Miguel Núñez, director de la Comunitat Beat Bartolomé Blanco, aquesta "nova etapa" busca acostar una pregunta que ha acompanyat sempre als joves: Senyor, què vols de mi ?. "Aquestes pàgines, senzilles i directes, volen ser una proposta amigable i propera per als que caminen en l’Itinerari d’Educació en la Fe o participen d’alguna manera en la missió salesiana i vulguin donar-se l’oportunitat del discerniment vocacional", comparteix el salesià sobre " Ven y sígueme".

El full està disponible per a consulta i descàrrega a www.proyectosavio.es i en l’ apartat recursos de la web inspectorial.
 

 

També et pot interessar …