4 diciembre 2015

Edebé i l’Editorial CCS participen del 28 de novembre al 6 de desembre a la Fira Internacional del Llibre de Guadalajara -Mèxic-, anomenada FIL. Més de 750 mil visitants acudeixen aquests dies a les trobades i activitats que s’han programat amb els 650 autors assistents.
 
Sense descuidar la seva vocació com una trobada de negocis, la FIL va ser concebuda com un festival cultural en el qual la literatura és la columna vertebral. Aquest any el convidat d’honor és el Regne Unit.
 
Fundada fa 29 anys per la Universitat de Guadalajara, la FIL disposa de dos àmbits d’actuació; per una banda, és una fira professional que reuneix editorials, distribuïdors i bibliotecaris i on les editorials salesianes estan presents a través de l’equip internacional, i de l’altra, l’activitat comercial que es realitza a través de l’obertura al públic de la fira on els editors i llibreters mexicans exposen i venen els seus productes. En aquest àmbit Edebé Mèxic es troba present a través d’un estand propi a l’àrea infantil i juvenil on desenvolupa una gran activitat.
 
En el marc de la FIL ha tingut lloc la presentació del nou projecte Talentia Centreamèrica de l’editorial Edebé a distribuïdors de Panamà, Costa Rica, Guatemala, Nicaragua, El Salvador i Hondures. El projecte ha estat possible gràcies a la destacada aportació de la Inspectoria Salesiana del Divino Pastor de Centreamèrica. Dirigit a l’etapa d’Educació Primària, en una primera fase, el projecte inclou les àrees d’espanyol, matemàtiques i ciències naturals, adaptades a cada un dels currículums nacionals de cada país. Es completarà l’oferta d’àrees el proper any amb l’edició de llibres per a ciències socials. Talentia Amèrica Central ha comptat amb la participació i implicació d’una cinquantena de col·laboradors, a banda i banda de l’Atlàntic, i suposa un important impuls a la tasca editorial d’Edebé en aquesta zona geogràfica.
 
La Fira continua aquests dies. l’editorial CCS està present en els estands de Distribuciones Cifuentes (G11), Obra Nacional de Buena Premsa (J26) i Nueva Librería Parroquial de Claveria (N2).

També et pot interessar …