1 diciembre 2015

Adéu a Déu?. Amb aquesta pregunta s’ em va presentar el CampoBosco 15′. La primera sorpresa que em va oferir va ser la gran quantitat de joves que ens vam reunir a Andorra, gairebé 200 persones juntes en un cap de setmana fent-nos aquesta mateixa pregunta.

Però no us creieu que ha estat un cap de setmana avorrit, ans tot el contrari! Hem estat acompanyats per els membres del Nomás, els quals ens van presentar la seva Expoagnòstica. Aquesta Expoagnòstica ens presentava diversos discursos on no deixem cabuda a l’espiritualitat, on neguem a Déu. 

Aprofitant els moments de silenci seguia donant-li voltes: Adéu a Déu?… i és precisament en aquest moments de silenci on un pot escoltar-se millor. És quan un és conscient del sentiment de família tant característic que tenim els salesians, d’aquella amorevolezza que deia Don Bosco. Es precisament en aquest amor, aquesta confiança, aquesta entrega als altres sense mida, on Déu es fa present. 
A vegades, necessitem pujar a dalt de la muntanya per veure’l, però no ens podem quedar aquí, hem de baixar i aplicar-ho en el nostre dia a dia, ser conscients de que el seu amor sempre serà amb nosaltres si lo volem deixar lloc. En fi, a estar sempre alegres!

També et pot interessar …