29 noviembre 2015

Un gran joc de bases i molt temps per a fer amics i enfortir vincles van ser les línies força d’aquesta nova trobada dels socis més joves dels centres juvenils salesians Amics i Entre Amics, de València, i Porta Oberta, de Borriana.

La festa va resultar redona en una lluminosa i tèbia jornada d’acaballes de tardor. Tots es van divertir participant en un joc molt dinàmic, amb unes proves basades en valors educatius. Prop de vuitanta monitors i monitores van dinamitzar les activitats, inclosos el berenar i el moment d’oració final. Presents també els cinc salesians que acompanyen a aquests grups en els seus respectius centres.

Diego Forcano, coordinador del prejuvenil Dinamita Verda, de Porta Oberta i responsable general de la trobada va definir el seu paper en el mateix com “el qui té el rellotge en la monyica” i va afirmar: “Aquesta és la meua cinquena trobada d’aquest tipus i la visc ajudant ací i allà als monitors. No em falta entusiasme ni il·lusió; la visc com a vocacional”.

En la primavera de l’any pròxim se celebrarà al Campello l’Acampada d’ADS en la qual participaran tots els prejuvenils d’aquesta part de la Inspectoria Maria Auxiliadora.

També et pot interessar …