27 noviembre 2015

El certificat “Estudiant 5 Estels” és una iniciativa pionera a Europa que es concedeix a estudiants que, en les seues respectives carreres, han adquirit una formació integral.

Dues antigues alumnes del col·legi Salesins Villena, Cristina Ortigosa Silva i Araceli Hernández Navarro, han sigut reconegudes amb el certificat “Universitari 5 Estels” que atorga la Universitat Miguel Hernández (UMH). Es tracta d’una iniciativa pionera a Europa que es concedeix a estudiants que, en les seues respectives carreres, han adquirit una formació integral. Açò significa que a més d’obtenir bones qualificacions, la seua formació combina coneixements teòrics i pràctics, incorpora experiències en el món laboral, potencia la dimensió europea de la seua curriculum i representa una implicació social en el seu entorn.

Cristina és llicenciada en Medicina i actualment exerceix com a Metge Intern Resident (MIR) en psiquiatria en l’Hospital Universitari de Sant Joan. Araceli, diplomada en Teràpia Ocupacional treballa en un Centre de malalts mentals severs a Calp.

També et pot interessar …