27 noviembre 2015

La comissió del VII Premio Compromís Voluntari, que organitza la regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Cartagena, ha decidit concedir, a títol pòstum, el premi individual 2015 a Inmaculada Bernal Moreno, membre de l’Associació Alraso. Bernal, va morir el passat 18 de setembre. Entre altres labors, Inmaculada Bernal va ser voluntària a Àfrica per a la recollida i lliurament de medicaments; entre 1997 i 2006 va treballar en el campament de refugiats de Sigüüenza, a més de col·laborar com monitora de temps lliure a Cartagena amb el projecte educatiu Don Bosco.

El lliurament de premis se celebrarà el proper 15 de desembre a les 19:00 hores a l’Aula Fundació Caja Mediterráneo del carrer Major. L’acte conclourà amb un concert del grup de música africana encapçalat per l’espòs d’Inmaculada.

Una vida de vocació

En una entrevista publicada en salesianos.edu el passat 30 de desembre de 2014, Inmaculada reflexionava sobre la seva vocació cap als altres: “vaig decidir dedicar el meu temps als altres, perquè vaig viure això des de molt petita. Des que era una cria vaig veure com uns altres dedicaven el seu temps a mi sense comtar les hores, sense un altre interès que la persona que tenien davant. Quan vaig creixer vaig conèixer la figura de Don Bosco, que em va enamorar com a educador, pel seu estil educatiu i pel seu compromís amb els joves més necessitats. Sempre he sentit que l’educació era el meu espai i sempre he cregut que el lloc dels cristians és al costat dels quals menys tenen així que això és el que tracto de fer".

També et pot interessar …