26 noviembre 2015

Dissabte passat 21 de novembre es va commemorar a València el Dia Universal de la Infància. Un dia dedicat a tots els xiquets i xiquetes del món i que el seu objectiu és recordar a la ciutadania que els xiquets són el col·lectiu més vulnerable i que més pateix les crisis i els problemes del món.
La ongd salesiana, Jóvenes y Desarrollo va participar en la jornada festiva que es va celebrar en la Plaça de la Verge de la ciutat.

Al costat d’altres organitzacions que treballen en defensa de la infància, com Save the Children, Educo, Entre Culturas, ACNUR, Amnistía Internacional, Fundación Anar, Cau d’Infants, Fanucova, i Unicef, es van organitzar diferents activitats perquè joves i xiquets aprengueren de forma lúdica sobre els seus drets, prenguen consciència dels quals no estan encara garantits i participen perquè es complisquen en tots els llocs del món.

Jóvenes y Desarrollo va participar en la jornada amb un grup de quatre voluntaris que van dinamitzar una activitat per a majors de sis anys, en la qual es proposava, en forma de bingo, completar unes preguntes i passar unes proves, en cantar línia o fer bingo.

Destacar, que l’acte, un any més, ha sigut recolzat per l’Ajuntament de València. En aquest sentit, el dijous 19 de novembre, en el marc d’aquest dia Universal de la Infància, Joan Ribó, Alcalde de València i la regidora de Benestar Social, Consol Castillo, van convocar un acte en el qual van fer lliurament dels premis del concurs de cartells Dibuixa els teus drets 2015. Durant l’acte, es va premiar al guanyador i finalistes, un representant de les ONGD va llegir un manifest destacant els reptes de la infància en el món d’avui.

També et pot interessar …