25 noviembre 2015

La Federació d’Associacions de Pares d’alumnes Salesians de la Comunitat Valenciana, Murcia i Saragossa va celebrar la seua Assemblea Anual dissabte passat 21 de novembre en Godelleta.

El principal punt de l’ordre del dia de l’Assemblea va ser la renovació de la Junta, formada per un representant de cada Ampas dels 15 col·legis que formen la zona. Van cessar el President: Xavier Pastor del Ampas d’Ibi i el Tresorer, Fernando Pérez del Ampas de Sant Joan Bosco de València. Els nous càrrecs triats en la Junta van ser Joaquín Pérez, membre del Ampas de Salesians Elx, i Javier García del Ampa Sant Joan Bosco de València.

La formació també va ocupar un lloc destacat en la trobada en el qual van participar 35 pares de les diferents associacions. La xarrada formativa va estar a càrrec de Noelia Soriano, Orientadora del Col·legi de Sant Antonio Abad, sobre la prevenció dels trastorns de la conducta alimentària.

Des de Fapasi destaquen la importància d’assistir a aquestes reunions: “et permet enriquir-te amb les experiències i realitats d’altres centres. Cal recordar que les juntes les formen pares voluntaris, gent implicada amb el col·legi que vol contribuir amb la seua millora, però no són especialistes en gestió, en economia, etc. El poder compartir experiències dóna seguretat”, explica Mª Paz Plasencia, directora de Sant Antonio Abad.

Precisament una de les inquietuds que es va posar de manifest en la trobada va ser la preocupació de pares i directors sobre la situació en la qual es troben els centres concertats, per part de les administracions educatives.

D’altra banda, un dels projectes que es va a estudiar durant aquest curs, per a posar en valor la pertinença a l’AMPAS dels centres, és crear una targeta de soci amb la qual es tinguen avantatges en diferents establiments de les comunitats autònomes implicades.

També et pot interessar …