24 noviembre 2015

“Com viure la misericòrdia en la Família Salesiana?” va ser una de les preguntes que el salesià Alejandro Guevara, conseller de la Inspectoria Maria Auxiliadora, va dirigir a les 130 persones congregades en la Casa Salesiana de El Campello per a celebrar l’Assemblea de la Família Salesiana el passat 21 de novembre.

El delegat per a la Família Salesiana va pronunciar la conferència “Testimonis de la misericòrdia” davant un nodrit grup format per membres de la Congregació Salesiana, Filles de Maria Auxiliadora, Salesians Cooperadors, Antics Alumnes i Associació de Maria Auxiliadora.

Guevara va recordar que “un cor que estima, pateix” i que aquest és el principi de la misericòrdia. Va convidar a cadascun dels presents a tenir la valentia de deixar-se atrapar per la misericòrdia.

Acabada la seua intervenció, José Vilallonga, coordinador de la Família Salesiana en aquesta zona de la inspectoria, va convidar als presents a distribuir-se per grups i traure conclusions de la citada conferència.

Després de la foto de família, tingué lloc l’Eucaristia presidida per Juan Bosco Sancho. Un dinar fratern va posar el punt final a aquesta assemblea.

També et pot interessar …