23 noviembre 2015

"Benvingut a aquest espai de comunicació i reflexió de l’Animació Vocacional de la Congregació Salesiana. Desitgem que estiguis bé entre nosaltres. T’oferim un lloc de trobada en el qual poder compartir inquietuds i recerques. Aquí trobaràs notícies, propostes, articles, testimonis, materials per a l’animació i molt més. Però sobretot, t’oferim l’oportunitat que puguis dialogar, expressar-te, plantejar interrogants o explicar experiències significatives. si ets un apassionat de l’Evangeli; si et consideres un entusiasta de Don Bosco; si volguessis dedicar la teva vida als altres, tens dues-centes raons per dir si a la crida que el Senyor et fa. Entre nosaltres tens un lloc. Perquè et sentis com a casa. Benvingut ". Amb aquesta carta de presentació veia la llum la nova web del Proyecto Savio, espai per a l’Animació Vocacional a la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora.

Aquest lloc, presentat el matí del 23 de novembre, trasllada a la xarxa l’oferta d’itineraris de discerniment vocacional amb un estil i un disseny més actual, orientat a la recerca de respostes juntament amb la difusió adaptada als nous temps del carisma de la Congregació de Sant Joan Bosco.

Entre les seccions del portal cal destacar l’apartat galeria, amb tota la memòria fotogràfica dels principals esdeveniments celebrats, la recopilació de notícies, la selecció de recursos en l’apartat Materials, o l’espai per a l’opinió amb la zona Blog.

A més, aquesta web apropa a la Comunitat Proposta "Bartolomé Blanco" com a lloc de trobada per a l’experiència vocacional d’aquells jove preocupats pel compromís social.
 
La nova pàgina ha estat dissenyada per adaptar-se als smartphones i tablets i compta entre altres opcions amb accés directe als perfils vocacionals en xarxes socials de la Inspectoria salesiana Maria Auxiliadora.

També et pot interessar …