23 noviembre 2015

La Plataforma d’Educació Social (PES) dels Salesians a Girona, amb el muntatge titulat “Enfirem la plaça” i ubicat a la plaça de Pere Calders de Can Gibert del Pla, i l’Associació Pla de Palau, de Palau-sacosta, han obtingut els dos segons premis de l’edició 2015 del Concurs d’engalanament de carrers de les Fires i Festes de Sant Narcís.

L’Esplai El Timbal és qui ha guanyat aquesta edició de les Fires de Sant Narcís, amb un premi de 1.000€, amb el muntatge ubicat a la rambla de Xavier Cugat i titulat Les quatre estacions. El jurat ha valorat l’originalitat del muntatge, la seva qualitat artística, el disseny i els materials utilitzats. El Casal Independentista El Forn va guanyar el tercer premi pel projecte Aquí hi ha roba estesa!, a la plaça de Sant Pere del Barri Vell de Girona.

El concurs va néixer amb la voluntat de fomentar la participació activa de les associacions en les Fires de Sant Narcís i crear un ambient festiu als carrers de la ciutat de Girona. La participació està oberta a totes les associacions i entitats de la ciutat i el tema de l’engalanament i la decoració és lliure.

També et pot interessar …