20 noviembre 2015

El passat dia 20 d’octubre, els grups de primer i segon del Grau Mitjà de Gestió Administrativa del col·legi San Josep Artesà (Alacant) van visitar el CEEI (Centre Europeu d’empreses Innovadores) que està situat en la ciutat.

Un dels objectius marcat per l’equip docent que imparteix aquests coneixements relacionats directament amb les empreses, és impregnar de màxima realitat tot el que envolta als seus alumnes, confeccionant escenaris que es trobaran en un futur quan passen a formar part del mercat laboral. Per aquest motiu, la visita a aquestes instal·lacions, viver d’empreses i centre de suport a persones amb inquietuds emprenedores, han sigut un dels seus objectius.

“En aquesta visita hem pogut viure en primera persona les experiències de tres emprenedors diferents: com han arribat a formar les seues empreses, aprenent dels seus errors i volent prosperar en el seu negoci, valorant el seu esforç com una passió i convertint aquesta aventura en una manera de viure”, expliquen els responsables de la iniciativa. I valoren que ha sigut una experiència molt positiva, “els ponents van transmetre als alumnes el valor de l’esforç, la passió i la lluita, aspectes positius amb els quals aconseguir totes les metes en l’àmbit professional i personal”.

Des del col·legi San Josep Artesà agraeixen al CEEI la seua predisposició i suport a aquest tipus d’iniciatives “per que d’alguna manera són l’aposta pel futur de nous emprenedors i com a suport perquè els nostres alumnes, no solament formen part d’una viver d’empreses, sinó que formen part d’un viver de felicitat en allò que realment voldran ser en el futur”.

També et pot interessar …