20 noviembre 2015

El Col·legi Salesians Sant Antoni Abat de València ha signat un acord de col·laboració amb la plataforma SchoolMars, “un pas important en la contínua intenció de millorar la comunicació interna i externa del centre”, expliquen des del centre educatiu. Mª Paz Plasencia, directora del Salesians Sant Antoni Abat i Daniel Perelló, CEO de SchoolMars, rubricaven aquest acord.

SchoolMars és una plataforma que pretén reunir informació de tots els col·legis. En principi està present a Espanya i Regne Unit, segons Javier Ruíz, COO de SchoolMars, la plataforma disposa de la major base de dades de centres educatius de tots dos països.

Després d’un registre previ, i sota la premissa de “ningú coneix la teva escola millor que tu”, és el propi usuari el que puntua i comenta el centre de forma general i les seves característiques especials: ubicació, professorat, qualitat d’ensenyament, instal·lacions i serveis oferts. Amb la finalitat d’ajudar a les famílies a trobar la millor opció educativa.

El sistema ofereix a més una eina potent de màrqueting on els col·legis poden publicar la seva informació, pujar les seves pròpies galeries d’imatges, oferir les seves instal·lacions a més dels seus serveis. “Així el centre oferirà un completa informació dels serveis, horaris, activitats i metodologies didàctiques, i les famílies tindran a un sol clic tota la informació, la possibilitat de contactar i l’oportunitat de conèixer les opinions d’altres famílies del centre i antics alumnes”, afegeixen des del col·legi salesià.

Maxi Silvestre, responsable de comunicació i màrqueting de Salesians Sant Antoni Abat, destaca la importància que atorguen les famílies a una comunicació directa, de qualitat i transparent. “Amb aquest acord SchoolMars segueix incorporant centres a la seva base de dades i el nostre centre ofereix una altra via de comunicació i contacte a les famílies”.

Salesianos San Antonio Abad en SchoolMars

També et pot interessar …