19 noviembre 2015

Els Salesians de Mèxic-Guadalajara, seguint la missió juvenil heretada del seu fundador, han creat una aplicació gratuïta per a telèfons mòbils amb la qual els usuaris poden interactuar amb una imatge digital de Don Bosco en realitat augmentada.

L’ "App" de nom "DonBoscoRA" permet visualitzar a la pantalla del mòbil o tablet amb sistema Android o iOS una animació del Sant quan la càmera del dispositiu capta el logo salesià.

L’aplicació conté uns botons amb els quals la imatge de Don Bosco canta amb micròfon en mà, resa piadosament o pronuncia una de les famoses frases del Sant dels joves. Així mateix, les persones que ho desitgin poden feruna foto amb el "Don Bosquito" animat i compartir-lo a través de les xarxes socials.

Segons l’agència salesiana ANS, la intenció de la inspectoria salesiana de Mèxic-Guadalajara amb aquest regal per a tots els que s’identifiquen amb Don Bosco és "permetre que la infinita riquesa de l’Evangeli i del carisma salesià puguin assolir les ments i els cors dels més joves ".

"Aquesta aplicació ha estat pensada també com una bona manera d’oferir una aportació que s’uneixi a les diferents iniciatives que arreu del món s’han fet per celebrar el bicentenari del naixement de Don Bosco", conclouen.

També et pot interessar …