19 noviembre 2015

El passat dissabte 14 de novembre, a la casa Salesiana d’Algeciras, va tenir lloc una formació sobre xarxes socials organitzada per l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes en col·laboració amb el delegat local de comunicació.

"Molts ens trobem perduts davant els reptes d’una tecnologia que cada vegada avança amb més rapidesa. Des de l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes de Salesians Algeciras es considera important la presa de consciència de la importància que té el formar-se en aquests temes . Primer, perquè per poder ajudar els fills és important saber amb què ens estem enfrontant i, segon, perquè sense aquests coneixements no podrem exercir la nostra responsabilitat de protegir-los i educar-los també en el bon ús d’internet i les xarxes socials ", amb aquestes paraules explicava Mª Carmen Buch, mare d’un alumne del centre i participant en la jornada impartida per José Luis García Moscoso.

En el transcurs de la xerrada, José Luis, va anar introduint poc a poc el tema, posant idees en comú amb els exemples que il·lustraven les seves explicacions, va ensenyar en què consisteixen les TIC, com detectar els símptomes d’una addicció a elles, i un ampli repàs a totes i cadascuna de les xarxes socials.

José Luis va demostrar en directe com de fàcil és per a un menor fer-se amb un correu electrònic i donar-se d’alta en qualsevol xarxa social i, dels perills que pot comportar això. També va explicar els sistemes de telefonia mòbil i com hi ha eines que poden permetre salvaguardar la intimitat.

També et pot interessar …