19 noviembre 2015

La Conselleria d’Educació premia, des de l’any 2010, als alumnes de Primària amb el millor expedient acadèmic. Es reconeix així el mèrit i l’esforç dels millors estudiants que s’han distingit en els seus estudis en finalitzar l’etapa d’Educació Primària a la Comunitat Valenciana.

El passat 13 de novembre es van conèixer els noms dels premiats i entre ells, diversos alumnes dels col·legis salesians de la Comunitat han sigut reconegut amb aquest guardó.

Salesians Villena: María Samper, Lara *Estevan i Gema Sullá. Per al centre educatiu “és tot un plaer i un orgull veure la qualificació de 10 al costat de cadascun d’aquests noms” i destaquen de les seues alumnes no solament la nota acadèmica sinó també que són unes estupendes persones i que aconsegueixen els valors d’esforç, solidaritat, humilitat i constància en el seu treball diari; aconseguint d’aquesta manera l’educació integral de la persona.

Salesians San Antonio Abad de València: María Ruiz, Sergio Samprón i Hugo Gómez. El director pedagògic d’Infantil i Primària els va fer lliurament d’una còpia de la resolució amb els seus noms. Va aprofitar per a felicitar-los públicament i fer-los veure a ells i als seus companys que l’esforç i el treball sol tenir com a conseqüència reconeixement i premi.

Salesians Alcoi Sant Vicent Ferrer: Andrea Montoro Sempere, Lucía Olcina Almeria i Alejo Valor Segura. Des del col·legi afirmen que açò és una mostra evident de l’alt grau d’excel·lència de l’alumnat del centre. Així com l’esforç del professorat.

Enguany, en total Educació ha guardonat a 1.513 alumnes de la Comunitat, 1.029 de centres públics i 484 de centres privats/concertats. Per províncies, 468 són d’Alacant, 171 de Castelló i 878 de València.

També et pot interessar …