18 noviembre 2015

En el marc de la 20a Setmana de la Ciència, Salesians Sant Vicenç va aturar les classes de secundària per a celebrar d’una forma participativa i lúdica el dia del patró dels científics, Sant Albert, el dia 11 de novembre.

Per primer cop, l’escola va organitzar una diada de descoberta i entreteniment basada en l’experimentació i en la manipulació d’instruments científics adreçada a tota la secundària. El departament científic i tecnològic de l’escola, animat per la tradició onomàstica de Sant Albert, patró dels científics, i coincidint amb la 20a edició de la Setmana de la Ciència que organitza la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI), es va llançar a obrir els laboratoris i realitzar una fira de mostres en què els alumnes de secundària poguessin veure i tocar la ciència.

Es van realitzar tallers i experiments científics i tecnològics que els alumnes de batxillerat van preparar per als d’ESO, els quals van poder sentir-se científics durant una hora. Mentrestant, als laboratoris, guiats pel professors de ciències, els alumnes de 1r, 2n i 3r d’ESO van realitzar pràctiques relacionades amb els continguts que estan treballant a la matèria. Aquí teniu una mostra del que va donar de si la diada. 
 

També et pot interessar …