17 noviembre 2015

 
 
En el transcurs de la tarda del dissabte 14 de novembre va tenir lloc al Col·legi Major Sant Joan Bosco de Sevilla el I Torneig d’Iniciació al Debat. Davant la pregunta: "És la guerra consubstancial a l’ésser humà?", Els diversos equips van haver de defensar postures a favor o en contra segons el atzar decidís al principi de cada debat. Tots els participants, nous en el món del debat, van mostrar no només un gran nivell inicial, sinó una millora enorme entre debat i debat.

Després d’una renyida ronda classificatòria i una emocionant final, l’equip guanyador va ser el format per Víctor Lázaro, Carlos Martínez, Fernando Pérez i Manuel Ruiz. La tarda es va completar amb una xerrada formativa sobre l’art de l’oratòria impartida per Auxi Bernier, qui, venint des de Còrdova, va participar també com a membre del jurat.

Aquests tornejos de debat tenen com a funció ajudar els col·legials en l’art de la Oratòria, en les seves eines i estratègies, així com el facilitar-los l’aprendre a parlar en públic i a desenvolupar-se davant d’altres persones. Són aquestes aptituds les que sens dubte els serviran en el dia de demà per desenvolupar-se en el món laboral.

També et pot interessar …