13 noviembre 2015

El passat 8 d’octubre, la Plataforma d’Educació Social (PES) salesiana de Martí-Codolar va estar present a l’acte de signatura del compromís Escoles + Sostenibles del curs 2015-2016.

Aquest any el centre entra a formar part del programa Escoles + Sostenibles, de l’Ajuntament de Barcelona. El programa està pensat per facilitar la implicació dels centres educatius en l’ambiciós projecte planetari d’imaginar i construir un món millor i més sostenible, començant per la intervenció en l’entorn més immediat.
 
L’acte es va realitzar al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona i, en representació del centre, van assistir-hi un educador acompanyat de dos joves, alumnes del projecte  de la Unitat d’Escolarització Compartida  (UEC). Com a centre que s’inscriu al programa, ens van fer entrega d’una Alzina com a símbol del nostre comprimís.
 
Així doncs, tenim un curs per endavant per treballar aspectes relacionats amb el nostre entorn i esperem que, entre tots i totes, fem un món més just i més sostenible.

  

També et pot interessar …