13 noviembre 2015

Com ja és tradició a la Casa Salesiana d’Osca, cada any es reuneix la comunitat educativa: professors / es, monitors / es, famílies, catequistes, voluntaris / es, AA.DB, per celebrar una Jornada formativa que animi a tots els sectors de les Casa a la renovació permanent ia experimentar la unió de família ajudant-nos a remar a tots en la mateixa direcció.
 
Aquest any, el dissabte 7 de Novembre, va ser Paco Pepe, responsable de la Pastoral Juvenil salesiana, el que va començar fent una xerrada en què va explicar cap a on va la Pastoral Juvenil dels Salesians. Amb un to proper i familiar, va aconseguir captar l’atenció de tots. Va començar la sessió expressant la necessitat imperiosa de compartir la vivència de l’amor de Déu amb els joves. Va manifestar la urgència de respondre al que necessiten els joves.
 
Després van ser cinc grups de xavals els que van comunicar altres tantes experiències estivals en què els joves s’han convertit en evangelitzadors de joves: les convivències d’adolescents, el pelegrinatge a Torí, les Colònies d’estiu, el camp de treball solidari a Itàlia i els cursos de monitors, directors i pastoralistes a Castellnou. Els testimonis d’aquests joves posaven de manifest que a la Casa hi ha molta vida pastoral.
 
A les 8 del vespre, Paco Pepe va presidir l’Eucaristia en la qual tots els assistents a la trobada van participar-hi. Després, en el pòrtic del Pavelló Poliesportiu un sopar amb truites de patata i llonganissa va posar fi a una jornada familiar que pretén any rere any animar la família salesiana d’Osca a seguir renovant-nos per ser fidels als joves amb creativitat i entrega generosa.

També et pot interessar …