13 noviembre 2015

El Centre de Dia Entre Amics, de Salesians Sant Joan Bosco de València, ha creat un grup d’atletisme amb els menors de secundària en el qual el seu primer repte esportiu serà la participació en la I Carrera Solidària Don Bosco 5K del pròxim 22 de novembre.

Durant aquest mes, es preparen en una sèrie d’entrenaments, dues vegades per setmana, en la qual en cada sessió realitzen una eixida d’entre 5 i 7 Km en horari de 19:30 a 20:30, una vegada que tots els menors han acabat amb les seues responsabilitats acadèmiques. “D’aquesta manera podran gaudir de la carrera amb la màxima comoditat i afrontar el repte esportiu amb la major il·lusió possible”, assenyalen els responsables de la iniciativa. També s’aprofitarà els entrenaments per a fer un reconeixement del circuit per al dia de la carrera.

El principal objectiu d’aquest grup és potenciar la participació esportiva dels menors en diferents trobades durant l’any, per a crear d’aquesta manera una rutina esportiva en els menors i que siguen agents de prevenció mitjançant l’esport entre els seus propis companys.

 

També et pot interessar …