12 noviembre 2015

A partir d’enguany, Salesians Ciutadella tindrà un servei de col·locació per atendre a les persones en atur, especialment  les que porten 1 o 2 anys en aquesta situació. Salesians Ciutadella, conegut popularment com Calós, participa del programa d’ASTI (Acció Salesiana de Tecnologia i Innovació) per a la intermediació i orientació laboral, en vistes a la seva inserció en el món del treball.

 
Aquest servei estarà ubicat en el despatx de l’APIMA i tindrà servei diari. A la pàgina web de Calós es pot trobar més informació sobre aquest nou servei així com a la recepció de l’escola.
 
 

Coneguem el nou servei d’ocupació

 
El Servei Ocupacional Calós forma part de l’Agencia de Colocación ASTI (Asociación Salesiana de Tecnología e Innovación), amb número d’autorització 9900000164, per atendre a les persones desocupades, especialment les que duen entre 1 i 2 anys inscrites a l’atur, i acompanyar-les en el seu procés d’orientació laboral i inserció en el mercat de treball.
 
El caràcter del Servei és obert i gratuït, de manera que qualsevol persona que compleixi amb aquest perfil hi pot accedir.
 
El servei realitza dues grans actuacions segons les necessitats de les persones desocupades, per un costat, i de les empreses en la recerca de treballadors/es, per un altre.
 
 

Servei d’Orientació

 

T’ha passat mai que no saps per on començar a cercar feina? Has tingut etapes en què no sabies de què vols treballar? Envies molts currículums però no obtens resposta de les empreses? Saps què és allò que et diferencia de la resta de treballadors/es?

 

 
Si t’identifiques amb alguna de les qüestions anteriors, el Servei d’Orientació et facilita un major coneixement del mercat laboral i et permet avaluar si disposes de tot allò que el mercat demana per accedir a la feina (o feines) que vols, i què pots fer per augmentar les possibilitats d’aconseguir-la.
 
És un recorregut que s’inicia amb una entrevista d’aprofundiment amb una professional, des d’una relació de confidencialitat i col·laboració mútua, per ajudar-te a construir ponts entre la teva situació laboral actual i la futura, mitjançant l’aprenentatge de noves competències que t’orientin progressivament en la teva inserció en el mercat de treball. 
 

Servei d’Intermediació

 

Sou empreses que oferiu un lloc de feina? Si és així, us interessa conèixer aquest espai que oferim als empresaris, de forma gratuïta, aportant candidatures per a cobrir llocs de treball.
A  partir del perfil professional requerit, la tècnica s’encarrega de cercar de la seva base de dades les candidatures adients per a cobrir el lloc de treball. 

També et pot interessar …