12 noviembre 2015

Un forat a Salesians Pozoblanco, una finestra perquè els caps treguin el cap, els ulls vegin, les orelles sentin i el de dins surti fora. Una manera, una altra més, de connectar, comunicar i acostar el col·legi salesià de Pozoblanco.

QTCUENTOo és una publicació local que surt al carrer amb la mateixa il·lusió que els alumnes i educadors de la casa cordovesa posen en cadascuna de les activitats recollides en aquest humil full informatiu.

Aquest primer número presenta el treball realitzat a la casa salesiana en Educació Emocional (Educació Infantil-Educació Primària), els tallers amb famílies d’alumnes en Educació Primària i ESO que va organitzar el Departament d’Orientació, les campanyes de solidaritat per al present curs, el inici de l’activitat pastoral, algunes pinzellades sobre pràctiques educatives a l’aula d’Educació Primària on es malbarata imaginació, iniciatives per motivar i entusiasmar els alumnes de formació professional, i una activitat de gamificació en l’àrea d’anglès de 1r ESO. 
 
Disponible per consulta i descàrrega en el material adjunt a la notícia.

També et pot interessar …