12 noviembre 2015

Del 9 al 13 de novembre té lloc a Salesians de Màlaga un total de 20 activitats diferents de caràcter cientific i tècnic dirigides a totes les etapes: Infantil, Primària, ESO, FPB, CCFF i Batxillerat. Més de 40 hores dedicades a treballar la ciència quotidiana, sorprendre amb la màgia dels imants i l’electricitat, jugar amb les matemàtiques o fer volar coets.

Un bon nombre d’aquestes activitats han estat preparades per alumnes del centre malagueny per companys d’altres etapes. Des del Col·legi Salesià San Bartolomé es pretén, a més de motivar l’interès per l’àmbit científic i tecnològic, el coneixement d’altres etapes educatives, fomentar un major protagonisme i implicació en les tasques per part de l’alumnat, alhora que millorar les competències de comunicació, la col·laboració o el treball en equip.

La iniciativa, coordinada des del Seminari de Ciències i en la qual han pres un paper protagonista els professors de les àrees científiques i tècniques d’ESO, CCFF i Batxillerat, no hagués estat possible sense l’entusiasme de tot el professorat, que ha cedit espais i ajustat les seves programacions per donar cabuda a aquestes activitats.

Per als alumnes té lloc una setmana apassionant, preparada amb molt d’afecte per ajudar a descobrir nous mons.
 

També et pot interessar …