11 noviembre 2015

A través de l’esport Salesians Ibi porta ja 29 anys propiciant una jornada de convivència emmarcada en el Campionat de la Immaculada que se celebra en el centre educatiu salesià Nuestra Señora de los Desamparados.

Prop de 30 equips en categoria aleví i benjamí en futbol sala i bàsquet es van donar cita el cap de setmana passat en aquesta nova edició que reuneix a joves dels diferents col·legis del poble.

Des de Salesians Ibi destaquen el gran ambient de la jornada i la satisfacció després de l’èxit de participació: “l’esportivitat dels equips i el bon temps va fer que es visquera una bonica jornada amb totes les pistes plenes i envoltades de públic animant, ajudant i donant color a una tradicional jornada esportiva que cada any ens deixa una sensació de satisfacció, gràcies a totes les mostres d’afecte de xiquets provinents de diversos racons del poble”.

Amb aquestes accions Salesians Ibi propicia una educació integral, que prepare als seus alumnes en el foment de l’esforç tant personal com grupal i per tant aquests puguen trobar en l’activitat esportiva una font d’aprenentatge.

També et pot interessar …