10 noviembre 2015

Més d’una vintena de professors de nova contractació de diferents escoles d’Andalusia, Extremadura i Canàries de la Inspectoria Maria Auxiliadora van assistir a la formació inicial de tercer any que va tenir lloc els dies 6 i 7 de novembre a la Casa d’Espiritualitat "Juan XXIII" de Sanlúcar la Mayor (Sevilla).
 
Aquestes jornades, guiades per José Miguel Núñez, José Javier García i Agustín de la Cruz, van comptar entre els seus objectius el conèixer i reflexionar sobre el model de la Pastoral Juvenil a l’Escola Salesiana, reforçar la identitat del professor salesià com a agent de pastoral i aprofundir en el model operatiu d’animació.

Entre els continguts treballats cal destacar temes com "Pastoral Juvenil i Escola Salesiana en el model de Missió Compartida", "identitat del laic catòlic a l’escola" o les "opcions fonamentals en l’animació pastoral a l’escola".

L’últim torn de formació li correspondrà als professors de nova incorporació de primer any que treballaran durant els dies 20 i 21 de novembre el projecte educatiu-pastoral salesià de la mà de Joaquín Martín i Juan Villarejo.

També et pot interessar …