6 noviembre 2015

Els alumnes del Col·legi San José d’Elx van organitzar un esmorzar solidari que va comptar amb una gran participació. L’objectiu d’aquest gest ha sigut acostar la solidaritat als alumnes, de manera que descobriren com ser solidari és moltes vegades més fàcil del que pensen.

Amb aquesta iniciativa s’han recaptat prop de 500 euros, destinats, per segon any consecutiu, a pagar els estudis de Mónica, una cooperadora dels centres salesians en la capital de Moçambic (Maputo), també és l’encarregada de la pastoral juvenil. La seua família no disposa de recursos i després d’estudiar els dos primers cursos de Psicologia, es va veure forçada a interrompre la seua formació. L’any passat el centre ja col·laborava amb diverses campanyes i activitats, així aconseguí un total de 1700 euros amb els quals l’ajuden per a poder finalitzar el tercer curs.

Per a aprofundir en la solidaritat, Guillem Tortosa, salesià que ha viscut molts anys en Mali, va transmetre als alumnes la seua experiència missionera durant més de trenta anys, amb imatges precioses i emotives de la seua estada. Una xarrada molt interessant que va tocar el cor de més d’un i els va animar a participar en aquest esmorzar.

També et pot interessar …