6 noviembre 2015

Coincidint amb el 75 aniversari de Salesians Borriana el Centre Juvenil Salesià Porta Oberta acull enguany l’IX Dia de les Federacions, al que està previst que acudisquen joves d’onze centres juvenils.

A partir de les 10 del matí d’avui dissabte s’espera l’arribada dels participants. Després d’un moment de benvinguda i animació es realitzarà l’acte inaugural, presidit per Don Cristóbal López, inspector de la Inspectoría Maria Auxliadora. També assistiran a l’acte inaugural l’alcaldessa de Borriana Mª Josep Safont, la regidora de joventut Lluisa Monferrer, el president de la Federació Don Bosco de la Comunitat Valenciana Javier Martínez i la presidenta de la Federació Juvenil Don Bosco de la Regió de Múrcia, Miriam Sánchez.

Enguany el dia de les federacions estarà ambientat com una gala internacional en el qual els diferents centres juvenils que assistiran representaran diferents països havent d’anar vestits de forma característica del país que els correspon. Com a moments forts del dia hi ha una gran fira internacional en el qual els joves podran triar entre un ampli ventall d’activitats des de les 11:30 fins a les 13:00. A la vesprada de 16:00 a 17:45 es realitzarà una mostra artística en el Teatre Payá en la qual cada centre juvenil interpretarà una actuació. El Centre Juvenil Salesià Porta Oberta espera que siga un gran dia de festa per a l’associacionisme juvenil.

També et pot interessar …