6 noviembre 2015

Després de la bona acollida que ha tingut en la comunitat educativa l’estudi anterior sobre les "Tendències Metodològiques a l’ESO", edebé posa el focus en la transformació que s’està produint en l’àmbit de la classe de Religió: canvis en les metodologies i en els continguts, la relació professor-alumne i el tractament de la diversitat espiritual dels centres educatius.

Al mes d’octubre es va iniciar una investigació que va permetre disposar d’una radiografia sobre com està evolucionant l’ensenyament de la Religió a les aules de Primària i de Secundària dels centres d’ideari catòlic.

Aquest mes de novembre, edebé convida a tots els docents de Religió a participar en l’estudi a través del formulari online que s’enviarà a tots els centres. També es podrà accedir al mateix a través d’un enllaç a la seva web "Profe de reli"  http://profesoresreligioncatolica.edebe.com 

De la mateixa manera que s’està fent amb l’informe sobre la innovació a l’ESO, els resultats d’aquesta nova investigació seran difosos en diferents fòrums. La vocació d’edebé és promoure la reflexió i el debat i aportar inspiració als processos de millora que s’estan duent a terme a la comunitat educativa.

Per a més informació podeu contactar amb el departament d’Investigació d’Edebé (accesodirecto@edebe.net ). Adjuntem díptic informatiu.

 

També et pot interessar …