6 noviembre 2015

Un grup de joves dels grups de Confirmació de segon i tercer nivell, acompanyats pels seus catequistes, han participat en una trobada d’oració de Taizé, per iniciativa del Arxiprestat d’Alcoi i l’organització de la Trobada Europea de Joves. Aquest acte és un preàmbul a la Trobada Europea de Joves se celebrarà a València del 28 de desembre a l’1 de gener pròxims.

Per a la pràctica totalitat dels joves de Confirmació de Salesians Sant Vicent Ferrer era la primera vegada que tenien oportunitat de participar en una oració de Taizé. Perquè no els resultara del tot estrany, prèviament en els grups de catequesis se’ls havia familiaritzat amb aquesta realitat religiosa ecuménica, així com el missatge de comunió que sorgeix de la figura del Germà Roger.

Una vegada finalitzat, els dos voluntaris presents van oferir el seu testimoniatge sobre el que significava per a ells estar integrant un equip internacional, compost per cinc Germans de Taizé i 16 joves voluntaris, desplaçat a València i encarregat de l’organització de la Trobada Europea de Joves.

També et pot interessar …