6 noviembre 2015

Salesians Cartagena ha posat en marxa dos nous projectes Erasmus per als cursos 2015/2016 i 2016/2017. A través d’aquestes iniciatives, els alumnes participants tindran l’oportunitat d’ampliar els seus coneixements d’anglès i viure una experiència molt enriquidora.

Per una costat el Projecte Erasmus+ Yes Polska!, el primer que se li concedeix al centre com a entitat coordinadora, va dirigit als alumnes de Formació Professional i Grau Mitjà, de totes les especialitats. Un total de 12 alumnes per any tindran l’oportunitat de realitzar un mes del mòdul de 2º curs de Formació en Centres de Treball (FCT) en empreses de la ciutat de Katowice, en el sud de Polònia. Gràcies a aquest projecte, els estudiants podran complementar la formació rebuda en el centre.

D’altra banda, el Projecte Erasmus+ Let’s say NO! to gender discrimination in education, està dirigit als alumnes de les etapes d’Educació Secundària Obligatòria (ESO) i Batxillerat. Es tracta d’un projecte educatiu dut a terme per una Associació Estratègica Internacional de centres educatius europeus del que Salesians de Cartagena forma part com a soci, juntament amb altres cinc centres europeus de quatre països diferents (República Txeca, Itàlia, Turquia i Romania).

Durant els dos anys d’aquest projecte, alumnes, professors, famílies i qualsevol membre de la comunitat educativa pot participar en les diferents activitats que es van a dur a terme: obres de teatre, fòrums, balls tradicionals, organització d’exposicions, realització de campanyes, creació de còmics, pòsters, intercanvis amb estudiants estrangers dels centres participants, entre altres. Tot açò destinat a la conscienciació i assimilació de la importància de la igualtat de gènere en l’accés a una educació de qualitat, basada en desenvolupament integral de cada persona en la societat. A més, és una oportunitat única per a millorar el nivell d’anglès, aprendre altres llengües, conèixer diferents cultures i intercanviar experiències amb estudiants i professors d’altres països.

 

També et pot interessar …