5 noviembre 2015

La setmana passada des de VOLS hem tingut el plaer de poder anar a explicar presencialment la Campanya “Súma’t x els drets de la infància”  a les escoles salesianes del barri d’Horta de Barcelona i també de Terrassa.

L’acollida ha estat immillorable i sortim amb la sensació de que entre tots – alumnat, docents, ONGD – hem debatut i reflexionat sobre la situació dels Drets dels Infants arreu del món, posant de manifest la necessitat d’actuar, cadascú des de les seves possibilitats i realitat per anar treballant perquè aquests 8 Drets fonamentals: Dret a la vida; dret a l’educació; Dret a l’alimentació; Dret a la salut; Dret a l’aigua; Dret a la identitat; Dret a la llibertat i Dret a la protecció, es compleixin arreu.

Alguns d’aquests vídeos ens han servit per a poder treballar les dinàmiques a l’aula. I hem acabat totes les sessions convidant als infants a sumar-se a la campanya amb una acció simbòlica d’escriure – en un paper en forma del signe Súma’t – perquè se sumen ells, penjant-ho després al tauler de suro de l’aula, amb la intenció de reflexionar.  

 

També et pot interessar …