5 noviembre 2015

CCS, responent a la indicació del Capítol General XXVII perquè es tradueixin les Fonts Salesianes (CG XXVII n. 67.6), presenta aquest esperat volum. ‘Fuentes Salesianes. Don Bosco y su obra’ comença amb una introducció que situa Don Bosco en la història, la pedagogia i l’espiritualitat del seu temps.

El contingut de l’obra està estructurat en tres parts:
 
-escrits i documents de la història de Don Bosco i de l’obra salesiana (Francesco Motto).
-escrits i testimonis de Don Bosco sobre l’educació i l’escola (José Manuel Prellezo).
-escrits i testimonis de Don Bosco sobre la vida espiritual (Aldo Giraudo).

L’obra es completa amb les fonts, la bibliografia i un índex temàtic que facilitarà l’ocupació sistemàtica del contingut. Com diu en la presentació don Pascual Chávez, aquest volum hauria de ser "com un vademècum necessari per conèixer a Don Bosco i, per tant, per estimar, imitar i invocar al nostre estimat Pare".

El Capítol General XXVII va assumir el compromís "d’aprofundir la nostra espiritualitat mitjançant la lectura freqüent de les Constitucions i l’estudi de les Fonts Salesianes" (CG XXVII n. 67.3). Per això, aquest llibre es presenta com una obra de referència, imprescindible per a tota la Família Salesiana, i també com un regal en l’any del Bicentenari del naixement de Sant Joan Bosco.

També et pot interessar …