3 noviembre 2015

Vosaltres joves sou els primers responsables del vostre futur”, amb aquest lema de Don Bosco dimecres passat, 28 d’octubre, els infants i educadors del Mercadet ens obrien les portes del centre obert per a la seva inauguració.  

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, va inaugurar-lo, acompanyat de Joan Valls, responsable de Salesians Sant Jordi-PES Lleida, el provincial dels Germans Paüls Sr. Enric Alagarde i altres regidors i regidores de la nostra ciutat.
 
També ens hi van acompanyar els responsables del departament de benestar social i DGAIA de Lleida, la presidenta de l’associació de veïns de la Bordeta i els i les professionals de Serveis Socials i joventut de Bordeta, Cappont i Magraners, part de la comunitat salesiana de Lleida, els membres de l’equip directiu de la PES Lleida, joves de la nostra entitat i els voluntaris del Mercadet.
 
Però sens dubte els més importants de la festa van ser els infants i les seves famílies, que ens van fer passar una tarda plena de jocs i alegria, recordant-nos que quan un és petit té moltes il·lusions i somnis que es poden fer realitat… i que al Mercadet tots s’hi troben com a casa ja que és un espai que els permet jugar, fer deures, berenar i fer sortides acompanyats dels educadors i els voluntaris.
 
Els més grans de la festa ens van recordar que el Mercadet s’ha fet realitat gràcies al treball en xarxa i amb la voluntat i il·lusió de tots per iniciar un projecte social i de justícia, on ha estat necessària la voluntat política per crear un projecte per a infants allà on no hi era, la il·lusió de la nostra entitat per posar-lo en marxa i la voluntat dels Paüls per cedir-nos els espais.
 
No ens oblidem de la importància que ha tingut la coordinació entre els diferents professionals de Serveis socials, escoles i centre Obert. Gràcies a tots, els infants del Mercadet avui són una realitat viva que dóna continuïtat al projecte de Don Bosco .
 
Tota l’obra salesiana de Lleida ens sentim feliços d’ampliar la “Família” i celebrem com els més petits,  aquesta nova incorporació.  
 

També et pot interessar …