3 noviembre 2015

L’equip general de pastoral del col·legi Sant Joan Bosco de València ha editat la seua nova revista “Crea Pastoral”, de la qual ja està disponible el seu primer nombre. Pretén ser una publicació bimensual on donar a conèixer a tota la comunitat educativa les accions i els moments importants viscuts en la tasca pastoral del centre.

L’objectiu anual de l’obra és: “renovar la missió salesiana de Don Bosco des d’una comunió de vida fraterna i misericordiosa”. “Després d’haver celebrat el bicentenari del naixement de Don Bosco és el moment de renovar la seua missió vivint en grup i practicant la misericòrdia i el perdó”, expliquen. “Aquestes seran les claus del nou curs, sent conscients que no podem viure solos, farem el possible per ser bons seguidors de Jesús compartint, estant atents a els qui ens necessiten i perdonant als altres”, afigen.

Entre les informacions que conté aquesta publicació, s’expliquen les activitats i campanyes realitzades. En el primer nombre inclouen, en Infantil i Primària, la campanya del Domund i les convivències; i en ESO i Batxillerat, les tutories grupals entorn del lema, la celebració en convivències, la campanya Pobresa Zero i els Bon dia. A més, s’especifica el funcionament dels Equips Reduïts de Treball per a les activitats de Pastoral (ERT) i inclou un àlbum de fotos de les diferents iniciatives descrites. Un contingut creat per a donar a conèixer les accions pastorals de les diferents etapes.

També et pot interessar …