3 noviembre 2015

El Diari Jaén ha reconegut la labor duta a terme pel Centre Juvenil Domingo Savio que treballa des de fa més de 30 anys a favor dels joves de la província.

En el marc de la segona edició dels Premis Jaén Joven, l’associació juvenil va ser premiada per la seva trajectòria que va començar en 1984 “amb la il·lusió d’uns joves per transformar el seu barri, el polígon del Valle, oferint un lloc on estar i compartir idees, aficions i il·lusions, seguint l’estil salesià de prevenir la desocupació del temps lliure, com feia Don Bosco”, va explicar la presidenta del Centre Juvenil, Maribel Serrano, que va agrair el reconeixement al Diari Jaén, en nom de l’associació.

El centre Juvenil Domingo Savio continua la seva labor centrada en els joves del Valle, principalment. Amb l’organització de múltiples activitats al llarg de l’any, els integrants s’asseguis partícips d’una comunitat en la qual comparteixen amistat, oci, diversió, cultura però també la fe religiosa. Encara que el col·lectiu va néixer en el Valle està obert a tots els joves de la ciutat.

També et pot interessar …