2 noviembre 2015

Com ja és tradició, en el mes d’octubre, el Centre de Dia Entre Amics va celebrar amb molta alegria el Dia de la Família. Va comptar amb la participació de 117 assistents entre educadors, pares, mares i alumnes. Una jornada molt valorada per l’equip d’Educadors del Centre de Dia Entre Amics “i un dels dies més importants en el Centre, ja que és una gran jornada per a compartir entre totes les famílies que formen el centre i crear llaços que puguen millorar en la intervencions individuals i familiars”.

El dia va donar començament amb un grup voluntari de 12 pares i mares que es van encarregar durant tot el matí de l’elaboració de tres grans paelles. Al mateix temps la resta d’assistents al dia de la família van jugar i van gaudir en una gran fira plenas de premis. Va ser un bon moment en el qual tots els familiars van estretir les seues relacions i van gaudir d’un moment divertit. Més tard, i una vegada que els cuiners havien deixat llistes per a menjar les paelles, es va donar pas en el menjador del col·legi a compartir de forma fraterna el menjar preparat i una estona de sobretaula on comentar anècdotes que havien ocorregut durant el matí.


Per a finalitzar la jornada, els adults van tirar unes partides al bingo on alguns afortunats van obtenir packs d’higiene i dolços. D’altra banda, els més joves van tenir un partit de futbol amistós i agradables jocs de camp.

També et pot interessar …