2 noviembre 2015

Els pròxims dies 14 i 21 de Novembre es celebrarà la Jornada Inspectorial d’Inclusió Social, a Godelleta i El Campello, respectivament. Una jornada oberta a tots els agents educatius de la Regió de Múrcia, Comunitat Valenciana i Aragó de la Inspectoría María Auxiliadora (salesians, família salesiana, professors, animadors, catequistes i educadors interessats en el tema de reflexió que es proposa: Les Xarxes Socials i les TIC´s.

Les jornades començaran a les 9:00 hores del matí i finalitzaran a les 14:00 h, amb la possibilitat de compartir junts el menjar aquells que ho desitgen.

La jornada a València serà dinamitzada per Javier Valiente i José Luis Jiménez; al Campello per Carlos Martín Trejo i José Luis Jiménez.

Javier Valiente és salesià, llicenciat en Ciències de la Comunicació -especialitat periodisme- per la Universitat Pontifícia Salesiana de Roma, Màster en Comunicació 2.0 i Mitjans Socials per la Universitat d’Alcalá d’Henares i Diplomat d’Estudis Avançats. Universitat Sant Pablo CEU-Madrid. Actualment és Sotsdirector del programa de TVE, El Día del Señor, delegat Nacional de Comunicació de la Congregació Salesiana i Delegat de Comunicació de la Província Salesiana Santiago el Mayor.

Carlos Martín Trejo, membre de la Delegació de Comunicació Social de la Inspectoría Salesiana María Auxiliadora. Llicenciat en Periodisme per la Universitat de Sevilla, especialitzat per Llengua i Literatura per la Universitat Internacional de La Rioja i en Comunicació i Religió en l’Era Digital per la Universitat Ramón Llull de Barcelona.

José Luis Jiménez. Treballa en la Plataforma d’infància com a part encarregat en el projecte cibercorresponsables, de participació infantil en la xarxa. Forma part del consell de redacció de la revista Alandar i és col·laborador de RPJ Escolapis. Està duent a terme un grau en comunicació per la UOC. Animador en centres juvenils, ha desenvolupat la seua labor d’educador en el programa CACE i com a president de la Federació Valdoco.

Hi haurà una ponència marque sobre el Nou Ordre Digital que es completarà amb un temps de treball en grup. Posteriorment es realitzaran, de forma simultània, dos tallers en els quals es podran preinscribir els participants: “Avantatges/Perills de les xarxes socials” i “Ús de les xarxes i TIC com a eina educativa”. Si fóra necessari perquè els grups no queden descompensats es farà algun canvi de grup.

La metodologia de la jornada compagina la ponència teòrica, amb treball en grup, així com tallers en grup.

També et pot interessar …