29 octubre 2015

Dijous passat, 22 d’octubre, es va iniciar el "Curso bíblic per a seglars. Els evangelis", impartit pel director de la casa salesiana Sant Joan Bosco de València, José Joaquín Gómez Palacios. Aquesta primera trobada, va comptar amb l’assistència de més de cent persones, entre professors, catequistes, famílies, educadors i personal de servici.

Al llarg del curs 2015-2016, els participants matriculats realitzaran un recorregut pels principals elements de l’Evangeli. Partint del context històric, social, polític s’endinsaran progressivament en l’evangeli de la infància, paràboles i miracles, els títols de Jesús, en el marc d’un dinar, passió i resurrecció.

El ritme és molt dinàmic."Cada sessió oferix exercicis pràctics, projeccions de la geografia de l’evangeli, textos per a la reflexió personal i materials didàctics originals per a professors, catequistes i famílies. Les sessions presencials es complementen amb sessions on line.

El curs ha sigut organitzat pel col·legi salesià Sant Joan Bosco de València, encara que acull persones de tots els ambients de la casa. La primera sessió va començar amb unes paraules per part del director del col·legi, Juan Peris, donant la benvinguda a tots els assistents, descrivint la trajectòria personal del ponent i traçant el pla general d’este curs bíblic per a seglars.

La pròxima sessió tindrà lloc el 19 de novembre.

També et pot interessar …