29 octubre 2015

Diumenge passat, 25 d’octubre, es va inaugurar la nova seu de la Confederació de Centres Juvenils Don Bosco d’Espanya, situada al Centre Nacional Salesià de Pastoral Juvenil. Després de la celebració de l’Eucaristia amb la comunitat de la Casa Don Bosco, es va procedir la benedicció de les noves instal·lacions, que substitueixen a les quals estaven operatives fins ara a l’antiga casa inspectorial de València.

"Els nous locals responen a una triple idea: col·laborativa, doncs és un espai de treball compartit; juvenil, ja que la nostra missió són els joves; i amb un toc de modernitat, perquè tenim un passat, un present i ens llancem sempre a un futur", explica Santi Domínguez, coordinador nacional de centres juvenils.

Els nous reptes del futur, les sinergies entre les entitats salesianes, una major connexió amb les entitats estatals i la proximitat a les administracions, van motivar l’aprovació del canvi de seu en l’Assemblea de la Confederació celebrada al juny.

 

Assemblea Executiva

La inauguració de la nova seu va coincidir amb la celebració de l’Assemblea Executiva de la Confederació Don Bosco, que va tenir lloc els dies 24 i 25 d’octubre en el CNSPJ. Es va treballar des d’una dinàmica creativa titulada ´Somiant que és gerundi´, dinamitzada pel coordinador nacional de centres juvenils. Es van analitzar els reptes, els procediments i els somnis de la Confederació per als propers anys. També va haver-hi temps per situar temes que es desenvolupen en el dia a dia: Projecte Reconeix, estat de les subvencions i economia, Pla estratègic, Pla de qualitat…

 

També et pot interessar …