29 octubre 2015

El film, finançat per la Federació Nacional del CNOS- FAP, narra la Formació Professional en tots els seus aspectes: les característiques de la filosofia educativa avui, la tradició i els orígens en Valdocco, el dinamisme en tants països del món, la panoràmica de l’oferta formativa professional. Una presentació institucional que permet utilitzar-ho als centres educatius salesians en qualsevol ocasió: trobades amb els joves, docents, pares, emprese.

El documental discorre sobre dos aspectes: d’una banda estan els testimoniatges dels joves i dels educadors, que apropen a l’espectador a la situació que es desenvolupa; d’altra banda es dóna lloc a la presentació de la realitat concreta formativa.la eficàcia, la força i la immediatesa de la filmació ens condueixen a la rica realitat del món salesià en els diversos continents, a través d’imatges obtingudes en gairebé 60 països del món, des de 1994 fins als nostres dies.

Per tots els Salesians i laics del món que treballen en la Formació Professional vol ser una presentació i un homenatge al final del Bicentenari del naixement de Don Bosco. I també se li pot considerar com un subsidi molt vàlid, un punt de partida per a la promoció a l’Església i al territori de la proposta educatiu-pastoral dels Salesians. Aquest producte institucional té com a objectiu implicar, informar, “emocionar”, atreure l’atenció de persones que desitgin conèixer millor la presència dels Salesians en la Formació Professional al món.

El video, d’una durada de 27 minuts, està disponible en diverses llengües.

 

També et pot interessar …