28 octubre 2015

El musical de la companyia de l’Associació Juvenil Carabela, Frozen ‘El Regne del Gel’, emmarcat dins de la Gira Espanya per la Infància, s’estrenarà el 7 de desembre a les 19.00 hores al Palau de Congressos de Granada. Les entrades ja estan a la venda i poden ser adquirides a través de www.tomaticket.es

Es tracta d’una oportunitat única per col·laborar amb una bona causa, al mateix temps, que es gaudeix d’un dels espectacles als quals ens tenen acostumats aquests petits, encara que grans artistes. Aquest any, Carabela compta amb 45 actors en total, amb edats compreses entre 7 i 30 anys; és a dir, nens, joves, adolescents, universitaris i professors.

Els pares i mares també són part fonamental de l’espectacle, ja que han estat ells els que han cosit i preparat el vestuari de l’obra musical de Frozen.

Segons ens han avançat des de la companyia, "perquè tots els infants tinguin un paper dins del musical, s’han creat dos elencs i s’han afegit personatges nous que no apareixen en la pel·lícula, adaptant el guió a les nostres necessitats i donant importància als infants. D’aquesta manera, potenciarem valors com la humilitat i la solidaritat, entre d’altres ".

Després de Granada, on els mateixos actors, asseguren que "deixaran gelats al públic assistent", la peculiar versió en forma de musical de Frozen, dels nois de Carabela, farà un recorregut per diferents ciutats del país, dins d’aquesta Gira solidària Espanya per la Infància, i per descomptat, estarà assegurada la seva ràpida arribada a Huelva, d’on procedeix l’associació i els seus actors.

Caravela neix en el si de l’associació amb el seu propi nom, situada al cor del Col·legi Salesians de Huelva. Van començar fa uns anys amb l’aventura dels musicals i després dels èxits aconseguits amb versions de Disney a la seva ciutat, ara s’aventuren a una estrena nacional. Tot per una bona causa, per això, demanen la col·laboració de la ciutadania, per a col·laborar amb els mateixos valors que s’inculquen en aquest centre, d’ajuda als altres, humilitat i treball per aconseguir metes.

També et pot interessar …