28 octubre 2015

Quaranta professors de diferents escoles de la Inspectoria Maria Auxiliadora van assistir a la formació inicial de segon any que va tenir lloc els dies 23 i 24 d’octubre a la Casa d’Espiritualitat "Joan XXIII" de Sanlúcar La Mayor.
 
Aquestes jornades, impartides per el salesià José Miguel Núñez Moreno sota el títol "Per viure el sistema preventiu de Don Bosco", comptava entre els seus objectius conèixer els fonaments, principis i elements fonamentals del Sistema preventiu realitzant una comparació amb altres sistemes educatius. La formació permetia als participants descobrir els punts forts i les conseqüències per als que desenvolupen la tasca educativa, així com aplicar a la pròpia tasca la reflexió.

Els propers 6 i 7 de novembre tindrà lloc la formació al professorat que es troba en el seu tercer any de formació inicial. La formació, titulada "Pastoral escolar a l’escola salesiana", serà impartida per José Miguel Núñez, José Javier García Carpintero i Agustín de la Cruz, per conèixer i reflexionar sobre el model de Pastoral Juvenil.

Finalment, els propers dies 20 i 21 de novembre, tindrà lloc la formació per a professors de nova contractació en el primer any, sota el títol "Projecte educatiu i pastoral salesià" i impartit per Joaquín Martín i Juan Villarejo, en unes jornades per reforçar la identitat del professor salesià com a agent de pastoral a l’escola i aprofundir en el model operatiu d’animació pastoral a l’escola salesiana.
 

També et pot interessar …