27 octubre 2015

Més de mil joves de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora es van reunir a les trobades inicials de Pastoral Juvenil celebrades durant els caps de setmana del 10, 17, 24 i 25 d’octubre a diferents punts d’Andalusia.
 
El Moviment Cristo Vive de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora ha celebrat les trobades inicials de Pastoral Juvenil a diferents punts d’Andalusia, Extremadura i Canàries. Han estat diverses trobades en simultani per diferents edats i zones, en concret per LUZ 3-4, corresponents a les etapes de 5è i 6è de primària, a La Orotava, Mèrida, Jerez de la Frontera, Pozoblanco i Utrera durant el 10 d’octubre , per ADS 1 i 2, corresponents al primer cicle de secundària, a Las Palmas, Badajoz, Algesires, Montilla i Sevilla-Trinidad durant el passat 17 d’octubre. Finalment, l’etapa d’ ADS 3 i 4, corresponent al 2n cicle de secundària, es va reunir a La Orotava, Puebla de la Calzada, San José del Valle, Antequera i Sanlúcar la Mayor, durant el cap de setmana del 24 i 25 de octubre.

"Aquesta trobada m’ha servit per reflexionar sobre la meva fe i diferents etapes de la meva vida, conèixer a gent nova i acostar-me a Déu", aquesta era una de les moltes frases que podien llegir-se en la revisió realitzada pels participants a unes trobades que en paraules dels més joves de l’itinerari "serveixen per poder donar gràcies a Déu per donar l’oportunitat de ser part dels salesians".

Des de la Delegació de Pastoral juvenil es presenta any rere any diferents moments de convivència per als destinataris de l’itinerari d’educació en la fe, sent les trobades inicials del primer moment per prendre el pols al curs, retrobar-se i compartir experiències i il·lusions per al nou any .

Les properes trobades tindran lloc els dies 7 i 8 de novembre, per a l’etapa de Vida 1 i 2, i 28 i 29 de novembre, per la retirada de Sal Terrae.
 

 

També et pot interessar …